Memur Sen Başkanı’nın maaşı dudak uçuklattı. Doğru mu Başkan

Memur Sen Başkanının Maaşı Hakkında Şok İddia!

Çeşitli kesimlerden gelen zamların ardından asgari ücretliden memura, memurdan emekliye yapılan zamlar tartışılmaya devam ederken, gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Memur Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı olan Ali Yalçın‘ın maaşının tam tamına 500 bin TL olduğu iddia edildi ve bu durum yürekleri hoplattı.

Maaş Skandalı!

Gündem yazarı Sultan Uçar, “Marangoz sendikacı milyarları yönetiyor!” başlıklı yazısında hiç beklenmeyen bir iddiayı ortaya attı; Ali Yalçın‘ın aylık maaşının 500 bin TL olduğunu iddia etti. Uçar, sendikaların toplam gelirinden bahsederken, Maliye Bakanlığı’na seslenerek “Ali Yalçın’ın maaşını kamuoyuna açıklasın” çağrısında bulundu.

Uçar’ın yazısından dikkat çeken bir bölüm:

Öğretmenlerin çabalarıyla geçim derdindeyken, Ali Yalçın‘la ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı. Ankara’dan gelen bir telefonla, “Ali Yalçın, Memur Sen’den 50 bin TL, Eğitim Bir Sen’den 150 bin TL olmak üzere toplamda 200 bin TL çıplak maaş alıyor. Aylık 300 bin TL ek gelirlerle birlikte toplamda 500 bin TL’yi buluyor. Daha fazlasını söyleyemem” ifadeleri sarf edildi.

“Maliye Bakanlığı, lütfen maaşı açıklasın” talebi için telefonla ulaşıldı, fakat cevap alınamadı. Sendikaların finansal durumunu yakından takip eden Maliye Bakanlığı’nın, Ali Yalçın‘ın maaşını kamuoyuna duyurması bekleniyor. Üyelerden alınan aidsızların toplamıyla yıllık gelirlerinin 5.8 milyar TL’yi geçtiği belirtildi.

“Adalet her şeyden üstündür” düşüncesine karşın, yıllık 5.8 milyar TL’yi kontrol eden Ali Yalçın, sendikacılık alanında büyük bir güce sahip olduğunu gözler önüne serdi.

Related Posts

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.

Eylemci Pikachu Saraçhane’ye geri döndü

Saraçhane eylemlerinin simgelerinden biri olan Pikachu, CHP’nin tutuklamaların 100. günü için yaptığı çağrıya uyarak Saraçhane’deki mitinge geldi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal Pikachu ile buluştuğu anları sosyal medya hesabından paylaştı

Ekrem İmamoğlu’nun mesajını Muharrem İnce açıkladı

CHP’ye katılan Muharrem İnce bugün Silivri’de Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Hasan Akgün ve Osman Kavala’yı ziyaret etti. İnce sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Fatih Altaylı’nın mesajını paylaştı

İstanbul trafiğinde iki maganda hastası olan kadına kabusu yaşattı

İstanbul trafiğinde iki maganda, hastaneye giden ailenin önünü kesip saldırdı.

CHP Kurultay’ına ilişkin ceza davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek

CHP Kurultay’ına ilişkin ceza davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek

Yerapetritis Trablus-Bingazi turuna çıkacak… Libya’nın adımı Atina’yı tutuşturdu

Libya’nın doğusundaki Tobruk merkezli Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ve Trablus yönetimi arasındaki 2019 tarihli deniz yetki sınırları anlaşmasını onaylama sinyalleri Atina’da endişe yarattı. Yunan Dışişleri Bakanı Yerapetritis’in Libya ziyaretine hazırlandığı bildirildi.