Erkan Aydın’dan vatandaşlara çorba ikramı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Bağlarbaşı Mahallesi’nde Vatandaşlara Çorba İkramında Bulundu

BURSA (İGFA) – Her hafta ilçedeki bir mahalleyi ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu sefer Bağlarbaşı Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Aydın, esnaf ve vatandaşlardan sevgi gösterileriyle karşılandı. Mahalle muhtarlarının ve sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Aydın, en kısa sürede çözüm bulacakları sözünü verdi.

Bağlarbaşı Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Başkan Aydın, daha sonra Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Dönmez’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarete Hamitler Mahalle Muhtarı Hüsamettin Aşkın ve Yunuseli Mahalle Muhtarı Mesut Sakar da katıldı. Yapılan ziyarette, mahalle sakinleri ve muhtarlar Osmangazi Belediyesi’nden aldıkları hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.

“Sosyal belediyecilik yapmak için çaba sarf ediyoruz”

Haftalık olarak ziyaret edilen mahallelerde sorunları tespit edip çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Aydın, “Halkımızla bir arada olarak çözüm odaklı hizmetler sağlıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın sıkıntılarını birebir dinleyerek sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Dönmez de, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini ve hiç yalnız bırakmadığını belirterek, “Bugün mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımıza ikramda bulundu. Kendisine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Aydın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Related Posts

Ayşe Ateş, Bahçeli’nin o anlarına isyan etti!

Suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafına dokunduğu görüntüleri paylaşarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

AKP’li vatandaştan pes dedirten iddia: Hacıyım yemin ediyorum, emeklilerin 10 dairesi var

İstanbul Kağıthane’de AKP’li olduğunun altını çizen 76 yaşındaki emekli halinden memnun olduğunu söyledi. AKP’li diğer emeklilerin yalan söylediğini iddia etti.

Siirt’te Polisten kaçan araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Siirt’te polis uygulamasında “dur” ihtarına uymayarak kaçan bir araçta ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde bulundu. Araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.

Anket sonucunda çarpıcı sonuç: CHP zirvede, AKP’nin eriyişi sürüyor!

ALF Araştırma, 1-4 Mayıs 2025 tarihleri arasında yaptığı seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Anketin sonucuna göre, CHP zirvedeki yerini korurken, AKP’nin oyları erimeye devam ediyor.

Jandarmaya çarpan aracın sürücüsü öldü

Samsun’un Çarşamba ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin park halindeki aracına çarpan aracın sürücüsü 82 yaşındaki Kani Tercüman yaşamını yitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir