Doktordan korkutan iddia: Sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğum yaptırılıyor

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddia!

İstanbul’da bir özel hastanede görev yapan bir doktorun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara göre, anne adaylarının sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğuma zorlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sağlık Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabı olan ‘Sağlıklı Çözüm’ tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu iddialar üzerine inceleme başlatmış durumda.

Doktorun Şok İddiaları

İstanbul’da görev yapan doktor E.E., kendi sosyal medya hesabından hastanede yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

Anne adaylarının erken doğuma zorlanıp, sezaryen ile doğum yapmalarının sağlandığı şeklinde iddialarda bulunan doktor, bu duruma sessiz kalmadığı için tehdit edildiğini belirtti. Sosyal medyada yayılan iddiaların ardından, Sağlık Bakanlığı’na bağlı ‘Sağlıklı Çözüm’ hesabından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattığı duyuruldu.

Görüntüler Şoke Ediyor



Related Posts

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.

İyi Parti’den kanun teklifi: Alican Sınır Kapısı’nın ismi, “Talat Paşa Sınır Kapısı” olarak değiştirilsin!

“Talat Paşa, Türk Milletinin haklı davasını canı pahasına omuzlamış bir kahramandır” 

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.

Eylemci Pikachu Saraçhane’ye geri döndü

Saraçhane eylemlerinin simgelerinden biri olan Pikachu, CHP’nin tutuklamaların 100. günü için yaptığı çağrıya uyarak Saraçhane’deki mitinge geldi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal Pikachu ile buluştuğu anları sosyal medya hesabından paylaştı

Ekrem İmamoğlu’nun mesajını Muharrem İnce açıkladı

CHP’ye katılan Muharrem İnce bugün Silivri’de Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Hasan Akgün ve Osman Kavala’yı ziyaret etti. İnce sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Fatih Altaylı’nın mesajını paylaştı

İstanbul trafiğinde iki maganda hastası olan kadına kabusu yaşattı

İstanbul trafiğinde iki maganda, hastaneye giden ailenin önünü kesip saldırdı.