Erdoğan Ali Babacan görüştü

Muhammed Nur Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzerliğiyle Gündemde!

Muhammed Nur Nahya, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve tüm Türkiye’de konuşuluyor. Sosyal medyada paylaştığı videolar büyük ilgi görerek hızla popülerlik kazanıyor.

Ünlü fenomen, bu sefer DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi. Ali Babacan, Nahya’yı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret ederek kapıya kadar uğurladı. Bu özel buluşmanın anları, Muhammed Nur Nahya tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Related Posts

Trump’ın ‘çocuk kavgası yorumuna Krelim’den sert yanıt

Trump’ın Ukrayna savaşını “çocuk kavgasına” benzetmesine Kremlin’den sert yanıt geldi. Moskova, savaşın Rusya’nın güvenliği ve geleceği açısından bir “varoluş meselesi” olduğunu vurguladı.

Sanatçı Cem Akarsu tahliye oldu

Maçka Demokrasi Parkı’nda, cezaevinde tutuklu bulunan öğrencilere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Direniş Bahar Şenliği’nde “Zıpla zıpla, zıplamayan Tayyipçi” sloganı attığı gerekçesiyle “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan sanatçı Cem Akarsu, akşam saatlerinde Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nden tahliye edildi.

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

17 yıl hapisle aranan hükümlü mağarada saklanırken bulundu

Mersin’in Silifke ilçesinde ‘Silahla yağma’ ve ‘Hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçlarından hakkında kesinleşmiş 17 yıl 3 ay hapis cezası bulunan M. C., gizlendiği mağarada yakalandı. Emniyette götürülen M.C., tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı: Adımız kardeşlik soyadımız Türkiye’dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir video mesaj yayınladı. Bayram mesajında Terörsüz Türkiye sürecine de değinen Erdoğan, ‘Yarım asırlık terör belasından kurtulacağız. Şehit yakınlarını incitecek girişimlere izin vermedik.’ dedi. Erdoğan, ayrıca ‘Adımız kardeşlik, soyadımız Türkiye’dir’ mesajı verirken “86 milyon olarak ebedi kardeşliğimizi ve iç cephemizi güçlendirdiğimiz bir dönemde ana muhalefetin kimseyle bayramlaşmayan parti haline gelmesinden duyduğumuz üzüntüyü ifade etmek isterim. Temennimiz yanlışta ısrarın bir an önce son bulması ve Türkiye’nin tüm renklerinin özellikle bayramlarda bir araya gelmeyi başarabilmesidir. Çünkü ülkemizin dört bir yanını süsleyen billboardlarda dediğimiz gibi adımız kardeşlik soyadımız Türkiye’dir.” ifadelerini kullandı..

İzmir’de kaçak etil alkol operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

İzmir’de kaçak etil alkol operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.