İYİ Parti’den Yeni Uygulama

İYİ Parti, Üyelerine Yönelik Yeni Bir Uygulamayı Devreye Alıyor

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, üyelerinin gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini genel merkeze aktarabileceği bir uygulama geliştirdiklerini ve uygulamanın mayıstan itibaren devreye alınacağını açıkladı.

Partisinin Uşak İl Başkanlığını ziyaret eden Kavuncu, kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okullarına yapılan öğretmen atamaları ve yönetici görevlendirmelerine dikkat çekti. Kavuncu, atamaların anlaşılmadığını ve iletişimsizlik olduğunu vurgulayarak öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin konu hakkında bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Zirai don olaylarının meyve ve sebze üreticilerini olumsuz etkilediğine dikkat çeken Kavuncu, TBMM’ye kanun teklifi sunduklarını belirtti. Ayrıca dijitalleşmeye ve teknolojiye verilen önemi vurgulayan Kavuncu, partinin üyelerine yönelik geliştirdikleri uygulamayı da tanıttı.

Uygulama üzerinden üyelerin gündeme ilişkin sorular sorduklarını ve gelecek cevapları raporladıklarını belirten Kavuncu, “Partimizin politikalarını belirlerken üyelerimizin görüşlerini de dikkate alıyoruz. Geliştirdiğimiz uygulama ile üyelerimizin fikirlerini alarak karar süreçlerimizi şekillendirme imkanına sahibiz.” dedi.

Kavuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra partililerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Related Posts

Suriye’de Dürzilerle çatışmalarda 70’ten fazla can kaybı

Suriye’de Dürzi milislerle hükümete bağlı güçler arasındaki çatışmalar devam ediyor. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, çatışmalarda en az 73 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

SOHR: Suriye’deki çatışmalarda 2 günde 73 kişi öldü

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Ceremane, Sahnaya ve Suveyde’de güvenlik güçleri ile silahlı Dürzi grupların çatışmalarında en az 73 kişinin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da gecekondu yangını: Müdahale sürüyor

İstanbul Fatih’te 3 gecekonduda birden yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor.

Pencerede telefonla konuşan Aysun’un acı ölümü: Yanarak can verdi

İzmir’in Beydağ ilçesinde eve ateş açılması sonucu 19 yaşındaki Aysun Candan hayatını kaybetti.

Japonya’da araç çocukların arasına daldı: 7 öğrenci yaralandı, şüpheli gözaltında

Osaka kentinde bir sürücü, aracını okula giden öğrencilerin üzerine sürdü. Yedi çocuğun yaralandığı olayın şüphelisi gözaltına alındı.

Adana’da sıfır otomobil dolandırıcılığı! Ailesine ve patronuna itiraf etti, yaşamına son verdi

Adana’da satış danışmanı S.E. (40) usulsüz satış yaparak müşterilerini dolandırdıktan sonra pişman oldu. Ailesine ve patronuna her şeyi itiraf eden S.E. yaşamına son verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir