Özgür Özel’den Sırrı Süreyya Önder’in tedavi gördüğü hastaneye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası tedavisinin devam ettiği Şişli’deki hastaneyi ziyaret etti.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Önder’in sağlık durumunu yakından takip ettiklerini ve bugün tekrar gelip başhekim, hastane yönetimi ve DEM Parti yöneticilerinden sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını belirtti.

Özel, aldığı bilginin dün hastane tarafından yapılan resmi açıklamaya uygun olduğunu ifade ederek, Önder’e en iyi dileklerini ilettiklerini söyledi.

“Çok Önemli Bir Görev Üstlenmişti”

Parti lideri, “Türkiye’de barış, huzur ve kardeşlik için geçmişte verilmiş bir ömür ve mücadele var. Belki de bu mücadelenin semeresinin alınacağı, Türkiye’de silahların susacağı, terörün biteceği ve annelerin gözyaşlarının dineceği bir sürecin kıyısında çok önemli bir görev üstlenmişti kendisi.” dedi.

“Sağlığına Kavuşmasını Ümit Ediyoruz”

Özel, Önder’in kalbinin yoğun tempo altında zorlandığını belirterek, “Dua ediyoruz ve umut ediyoruz. Farklı siyasi partilerden ve görüşlerden insanlar da dua ediyor. Duaların kabul olmasını ve kendisinin sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz. Ailesine, sevenlerine ve tüm halkımıza en iyi dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Kaynak atölyesinde panik anları

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kaynak atölyesinde spiral makinesiyle kesilmek istenen varil, patlayarak paniğe neden oldu.

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘ikinci dalga operasyon’ açıklaması: ‘Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!’

CHP lideri Özgür Özel, Başakşehir’deki Kanal İstanbul güzergahındaki miting öncesi Saraçhane’de kritik açıklamalarda bulunuyor.

Avrupa’da elektrik kesintisi: İspanya’da OHAL ilan edildi | “Dünyanın sonu mu geldi?”

İspanya ve Portekiz’in büyük bölümünde elektrik kesintileri nedeniyle ulusal acil durum ilan edildi. İspanya’da 30 bin polis görevlendirilirken, ülke genelinde OHAL ilan edildi.

Sezgin Tanrıkulu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Sağlığı yerinde, morali yerinde…’

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Tanrıkulu, “Aradan 40 gün geçmiş, ortalama bir gözlemciyi ikna edebilecek hiçbir delil ortaya konamadı şimdiye kadar ve yeni operasyonlarla hukuk dışı delil üretme çabaları var” dedi.

Kütahya’da 3,9 büyüklüğünde deprem

Kütahya’nın Simav ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir