Biri 17, diğeri 18 yaşında… Serinlemek için baraja giren gençlerden acı haber

Samsun’da 19 Mayıs Baraj Gölü’ne giren iki genç, maalesef boğuldu.

17 yaşındaki Muhammed Emin Yaman ve 18 yaşındaki Tuncay Gençtürk, sıcaktan kaçmak için suya girdiler.

İki gencin birdenbire gözden kaybolmasının ardından, durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

Olay yerine AFAD ve İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi ile sağlık ekipleri gönderildi.

Dalgıçların yaptığı çalışma sonucunda, gençlerin cansız bedenleri sudan çıkarıldı.

Related Posts

Nemrut Krater Gölü: Doğa Tutkunlarının Uğrak Yeri

Tatvan’daki Nemrut Krater Gölü, serin havası ve doğal güzellikleri ile yazın ilgi çekiyor.

Muğla’da Kürek Sörfü Kazası: Turgay Tarakçı Aranıyor

Menteşe’de akıntıya kapılan sörfçü Turgay Tarakçı’nın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Ümit Özdağ, Bahçeli’nin açıklamasına dikkat çekti: Anlaşılan süreç istendiği gibi ilerlemiyor

Ümit Özdağ, Bahçeli’nin açıklamasına dikkat çekti: Anlaşılan süreç istendiği gibi ilerlemiyor

Can Atalay’dan orman yangınlarına tepki: ‘Piyasacılıktan vazgeçmeliyiz’

Gezi Parkı davası hükümlüsü ve TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, günlerdir süren orman yangınlarına ilişkin “Yaz aylarında bizi bekleyen tehditleri ancak başta orman ve su kaynaklarımız olmak üzere doğal varlıklarımızın, müştereklerimizin korunmasını kamucu bir yaklaşımla yeniden ele alarak, piyasacılıktan vazgeçmeliyiz” dedi.

İSFALT Genel Müdürü Burak Korzay tahliye edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan İSFALT Genel Müdürü Burak Korzay, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında tahliye edildi.

Mersin’de anne ve kızın cinayet şüphelisi aranıyor

Mersin’de gelini Aygül Çınar ile onun annesi Türkan Söylemez’i evlerinde başlarından tabancayla vurarak öldürdüğü belirtilen Ö.Ç.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.