Afyonkarahisar’da bir kadını öldürdüğü silahla kendisini yaralayan erkek hastanede öldü

Afyonkarahisar’da Kadını Öldüren Ve Sonrasında Kendini Yaralayan Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, kantin çalışanı D.K ile tartışan M.A isimli şahıs, kadını silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuş ve aynı silahla kendisini yaralamıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen M.A, hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından kadının cenazesi ailesine teslim edilirken, nişanlı olduğu ve yakın zamanda evleneceği öğrenilen D.K’nin Antalya’da defnedileceği belirtildi.

Bu acı olay sonrası, Afyonkarahisar ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, soruşturma ise devam ediyor. (AA)

Ayşe Kulin: Güzellik ve Başarı Hakkında Çarpıcı Bir İfade

Ayşe Kulin, güzellik ile başarı arasında ilginç bir benzetme yaparak, “Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı” dedi.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan serbest bırakıldı

‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Timur Soykan yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

-11 derecede 2 milyon liralık kayısı ağaçlarını bu yöntemle kurtardı

Tekirdağ’da çiftçilik yapan Ali Maden, sıcaklıkların -11 dereceye düştüğü 11-12 Nisan gecelerinde parafin mum yakarak 2 milyon lira tutarındaki kayısı mahsulünü kurtardı.

Falezlerden düşen genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden düşen yabancı turist hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Çanakalle’de orman alanında yangın

Çanakkale’de bozuk orman alanında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Adana Zeydan Karalar’a sahip çıktı

Geniş katılımlı basın açıklamasında Zeydan Karalar’ın gözaltına alınırken çektiği video dinletildi. Daha sonra İl Başkanı Anıl Tanburoğlu toplanan kalabalığa hitap etti.

AKP’li Mücahit Birinci’den Özgür Özel’in sözlerine: ‘Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Bana milleti sokağa davet ettirme” diye seslenmesi üzerine AKP’li Mücahit Birinci “Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor” dedi.