AKP’li Şahin’den İBB’ye “Turhan Selçuk” tepkisi: Bir insan bu kadar mı mankurt olabilir?

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin’den CHP’ye Sert Eleştiriler

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, geçtiğimiz günlerde CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın, millete hakaret eden, Müslümanlara hakaret eden, inançlı Müslümanları aşağılayan bir kişinin adının verildiği sözde bir kültür merkezini açmasını sert bir dille eleştirdi. Şahin, “Bir insan toplumuna bu kadar mı düşman olabilir? Değerlerine bu kadar mı ihanet edebilir?” dedi.

Partisinin Bolu 8. Olağan İl Kongresi’ne katılan Şahin, CHP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. İstanbul’daki kültür merkezinin açılışına atıfta bulunan Şahin, “Bir insan toplumuna bu kadar mı düşman olabilir?” diye sordu.

Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Diğer taraftan Ankara’daki CHP’li Belediye Başkanı, dinimize, değerlerimize, Kur’an’a hakaret ettiği için Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ihraç edilen kişileri belediyeye alıyor, istihdam ediyor, terfi ettiriyor. Al birini, vur ötekine. Her biri birbirinden garabet tavırlar sergiliyorlar.” (AA)


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı

AKP'li Şahin'den İBB'ye Turhan Selçuk tepkisi: 'Bir insan bu kadar mı mankurt olabilir?'


 

Related Posts

Murat Ongun: Özel ile İmamoğlu arasındaki bağ neden saldırıya uğruyor biliyor musunuz?

İBB’ye yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Medya A.Ş. yöneticisi Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile ilgili çarpıcı bir açıklama yayımladı.

Yandaş medyanın manşeti AKP’li Kadir Topbaş ve Melih Gökçek’i hatırlattı

Tunç Soyer’in gözaltına alındığı operasyonun Cemil Tugay’ın şikayetiyle başladığını öne sürdüler ama önceki şikâyetler gündeme bile alınmamıştı.

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.

İyi Parti’den kanun teklifi: Alican Sınır Kapısı’nın ismi, “Talat Paşa Sınır Kapısı” olarak değiştirilsin!

“Talat Paşa, Türk Milletinin haklı davasını canı pahasına omuzlamış bir kahramandır” 

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.

Eylemci Pikachu Saraçhane’ye geri döndü

Saraçhane eylemlerinin simgelerinden biri olan Pikachu, CHP’nin tutuklamaların 100. günü için yaptığı çağrıya uyarak Saraçhane’deki mitinge geldi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal Pikachu ile buluştuğu anları sosyal medya hesabından paylaştı