Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun’dan CHP’ye tepki: Yıllardan beri aynı yalan dolan siyaseti sürdürüyorlar

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun’dan CHP’ye tepki: Yıllardan beri aynı yalan dolan siyaseti sürdürüyorlar

‘Dokunulmazlık fezlekesinde’ imzası tepki çekti: AKP’li Serap Yazıcı Özbudun yanıt verdi

CHP’li 61 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasını içeren 240 fezlekeden oluşan tezkerenin TBMM’ye sunulduğu ortaya çıktı. Gökhan Günaydın’ın paylaştığı belgede CHP listelerinden seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’un imzasının bulunması tepki çekti.

Gazze ateşkesinde biraz kuşku biraz umut

 Gazze’de tüm dünyanın beklediği ateşkes, taraflar arasında güvensizlik ve çatışmaların ortasında pamuk ipliğine bağlı. İsrail, Hamas’ın taleplerine kapalı ama müzakere masa-sını terk etmiş değil. İsrail Başbakanı Netanyahu Beyaz Saray’a doğru yola çıkarken, İs-rail müzakere heyeti de Doha’ya vardı.

Gazeteci Timur Soykan serbest bırakıldı

‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Timur Soykan yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

-11 derecede 2 milyon liralık kayısı ağaçlarını bu yöntemle kurtardı

Tekirdağ’da çiftçilik yapan Ali Maden, sıcaklıkların -11 dereceye düştüğü 11-12 Nisan gecelerinde parafin mum yakarak 2 milyon lira tutarındaki kayısı mahsulünü kurtardı.

Falezlerden düşen genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden düşen yabancı turist hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.