CHP lideri Özel: “Son seçimin birinci partisiyiz, artık sokakta çok daha güçlüyüz”

CHP TBMM Grubu Toplantısı Bolu Abant’ta Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 28. Dönem 3. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Bolu Abant’ta başladı. Genel Başkan Özgür Özel, açılış konuşmasında son seçimde birinci parti olduklarını vurgulayarak partinin güçlenmeye devam ettiğini belirtti.

CHP’nin TBMM Grubu, 2 gün sürecek toplantısında saat 10.00’da milletvekillerinin katılımıyla Abant’ta bir araya geldi. Özel açılış konuşmasında, “Son seçimde 47 yıl sonra birinci partiyiz. Partimiz seçmen desteğini yaz boyunca artırarak sürdürdü. Anketlerde ve seçim sonuçlarında birinci olmamızın yanı sıra sokakta da güçlü bir şekilde varız. Millet artık bize yöneliyor.” şeklinde konuştu.

Özel: Biz Bin Gün Süren Bir Kampanyanın İçindeyiz

Özel ayrıca, “Cumhuriyet tarihinin en uzun soluklu seçim kampanyasını yapıyoruz. Bin günlük bir kampanyanın içindeyiz. Partimiz ağır saldırlara maruz kaldığı zaman seçimlere bin gün vardı ve o günden beri sokaktayız. Millet, bu iktidar yürüyüşümüzü kıymetlendiriyor.” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Özgür Özel, muhalefet partilerinden aldıkları desteği de vurgulayarak, “Meclis’teki iktidar partisinin yaklaşımını ve linç girişimlerini tüm samimiyetimle kınıyorum. Diğer muhalefet partileriyle dayanışma içindeyiz. Onların kurumsal kimliklerine de sahip çıkmak zorundayız.” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir