Ciple seyyar satıcıya çarpıp mesire alanına uçtu! Bacakları kırıldı

Cip, Seyyar Satıcıya Çarpıp Mesire Alanına Uçtu

Olay, saat 12.00 sıralarında Bahçeköy Orman yolunda meydana geldi. Sabah saatlerinde yazılım şirketi sahibi İran uyruklu Aref Nasiri Khalahi, yanındaki kadın asistanıyla mesire alanına gitti. Khalahi bir süre yürüyüş yaptıktan sonra 34 MR 007 plakalı cipine binerek yola çıktı. Ancak Orman yolunda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 40 metre yol kenarında seyyar satıcılık yapan Sadiye Aydın’a çarptı ve mesire alanına uçtu. Kazada seyyar satıcı Aydın yaralanırken, Khalahi ve asistanı yara almadan kurtuldu. Cipte 16 milyon lira değerinde maddi hasar oluştu.

Kadının Bacakları Kırıldı

Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Sadiye Aydın’ı kaza sonrası Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’ne götürerek tedavi altına aldı. Aydın’ın kazada bacaklarının kırıldığı öğrenildi.

Sürücü ve Asistanı Yara Almadan Kurtuldu

Kazayla ilgili itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, polis ekipleri ise inceleme yaparak tutanak tuttu. Cip çekici yardımıyla kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Khalahi’nin asistanı taksiyle olay yerinden ayrılırken, Khalahi polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Binanın çatısına çıkıp çocukları yangından kurtardı: Hademeden madalyalık kurtarma operasyonu

Paris’te bir okul hademesi olan Fousseynou Samba Cissé, işten çıktıktan sonra karşılaştığı yangında altı kişiyi kurtararak kahraman ilan edildi. Altıncı kata tırmanarak alevler içindeki daireden çocukları alan Cissé, kalabalığın gözleri önünde gerçekleştirdiği bu cesur hareketle Fransız hükümetinin takdirini kazandı.

‘Trump, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planlıyor’

Trump’ın Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planladığı öne sürüldü.

Cumhuriyeti hedef alan Ahmet Hamdi Çamlı Cumhuriyet savcılarını göreve çağırdı!

AKP’li Çamlı, “iftira ile çamur ve tantana” ile hedef alındığını iddia etti. Durumun devlet ve milleti rahatsız ettiğini söyledi.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, yine Atatürk dönemini hedef aldı: ‘Seninki sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti’

“Kanlı 1923 darbesi” ifadesiyle tepki çeken eski AKP Milletvekili, “Yeliz” lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef alan paylaşımda bulundu. Sosyal medyada “Atatürk fotoğraflı” bir kullanıcıya yanıt veren Çamlı, “Seninki sadece Dersim’de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…” dedi.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu