CultureCIVIC Kültür Sanat Destek Programı için Hibe Başvuruları Başladı

Avrupa Birliği destekli CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı’ndan Hibe Başvuruları Başladı

Avrupa Birliği’nin desteklediği CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı kapsamında yer alan yerel projeler için hibe programı başvuruları açıldı. Sergi, atölye-seminer-sempozyum, konser, performans, tiyatro prodüksiyonu, eğitim programları, gazetecilik ve belgeselcilik gibi alanlarda gerçekleştirilecek başvurular, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar devam edecek.

Goethe-Institut İstanbul tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı, kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını, sanatçıları, inisiyatifleri ve aktivistleri desteklemeye devam ediyor.

2021 yılında başlayan programın ikinci dört yıllık dönemi için başvurular açıldı. Yerel Projeler Hibe Programı için yapılan ilk çağrıya başvurular, Goethe-Institut’un Hibe Başvuru Portalı üzerinden alınmaya başlandı.

Yerel Projeler Hibe Programı, yerel topluluklar ve izleyiciler üzerinde etkili olan projelere fon sağlayarak Türkiye’deki kültür ve sanat alanındaki sivil toplum çalışmalarını desteklemeyi amaçlıyor. Kültürel diyalog, toplumsal katılım, ifade özgürlüğü ve demokratik süreçlerin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Hibe programına sergi, atölye-seminer-sempozyum, konser, performans, tiyatro prodüksiyonu, eğitim programları, gazetecilik ve belgeselcilik gibi pek çok kültürel etkinlik için başvurulabilecek projeler arasında yer alıyor. Başvurular, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar devam edecek.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Güncel

Related Posts

Yerinde Dönüşüm projesi bitti mi, uzatıldı mı? Yerinde Dönüşüm projesi son durum Temmuz 2025!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi, afetzedelerin ev ve iş yerlerini güvenli bir şekilde yeniden inşa etmelerine olanak sağlıyor. 30 Haziran 2025’te sona ermesi planlanan proje için başvuru süresinin uzatılıp uzatılmadığı, milyonlarca depremzede tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Yerinde Dönüşüm Projesi bitti mi, yoksa uzatıldı mı? 1 Temmuz 2025 itibarıyla projenin son durumu nedir?

115. dönem ÖGG sınav soruları ve cevapları || Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel güvenlik görevlisi olma hayali kuran binlerce adayın merakla beklediği 115. Dönem Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) Temel Eğitim ve 91. Yenileme Eğitimi Sınavı, 29 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen sınavda adaylar, 100 soruluk testle ter döküyor; silahlı adaylar ise ek 25 silah bilgisi sorusuyla mücadele etti. Peki, 115. dönem ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? 115. dönem Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

The Hu, 16 Temmuz’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

The Hu, 16 Temmuz’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

TYT ne zaman bitecek? 2025 TYT’de kaç soru var? TYT kaç dakika sürecek?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu yıl 21-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Peki, TYT ne zaman bitecek? 2025 TYT’de kaç soru var? TYT kaç dakika sürecek?

Restorasyonu tamamlanan 1600 yıllık Mor Kiryakus Manastırı turizme açıldı

Restorasyonu tamamlanan 1600 yıllık Mor Kiryakus Manastırı turizme açıldı

Gündemi takip eden bildi: PISA ve TIMSS düzeyinde tasarlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda bu yıl yalnızca akademik başarı değil, güncel olaylar ve toplumsal figürlere dair sorular da dikkat çekti. Milli futbolcu Arda Güler’in tevekkül açıklaması, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Gazi Yaşargil’in hayatı ve Türkiye’nin yerli savunma sanayii ürünleri olan Hürkuş, Hürjet ve ANKA soruları sosyal medyada ve eğitim çevrelerinde gündem oldu. Öte yandan ALES seviyesindeki mantık sorularının da PISA ve TIMSS gibi uluslararası değerlendirmelere benzer şekilde tasarlanması dikkat çekti.