Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya ziyareti için hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’ya doğru yola çıkıyor. Daha önce ertelenen buluşma, 29 Nisan’da Roma’da gerçekleşecek. Erdoğan’ın ziyareti sırasında, Hükümetler Arası Zirve ile eş zamanlı olarak İtalya-Türkiye İş Forumu toplantıları da düzenlenecek. Bu toplantılarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalyan Başbakanı Meloni, iki ülke arasındaki ilişkileri ele alacaklar.

Related Posts

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Samsun’da sahte altın satarak kuyumcuları dolandıranlar yakalandı

Samsun’da sahte altın satarak kuyumcuları dolandıran 2 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Ocak ayından bu yana 2 milyon 126 bin 384 hız cezası

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hız ihlallerine dikkat çekip yılbaşından bu yana 2 milyondan fazla sürücüye ceza kesildiğini açıkladı.

Manisa’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Şehzadeler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Depremin ruh sağlığı üzerindeki etkisi: Uzman isimden 7 öneri

Doğal afetler, bireylerin ruh sağlığını derinden etkileyerek travma, kaygı ve depresyon gibi psikolojik sorunlara yol açabilir.  Klinik Psikolog Dr. Yasemin Meriç Kazdal, deprem stresini azaltmanın bazı yollarını paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir