Gençlik ve Spor Bakanlığının “Gençliğe Dair Her Şey Burada” sloganıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Tırı, Gölbaşı’nda gençlerle buluştu.
Gölbaşı Spor Kompleksi içerisinde konuşlandırılan tırda, Bakanlığın vizyon projeleri ve hizmetleri tanıtılıyor.
Tır içerisinde bulunan aksiyon alanlarında keyifli vakit geçiren gençler, aynı zamanda etrafına kurulan masa tenisi, dart, badminton, dev jenga, langırt gibi faaliyetlerle gün boyu farklı spor aktiviteleri yapabiliyor.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Şimşek, tanıtım ve etkinlik tırının “GSB hep yanında”, “Gençliğe dair her şey içeride seni bekliyor” sloganıyla ilçeye geldiğini belirterek, 2 gün boyunca gençlere yönelik çeşitli etkinlikler yapılacağını söyledi.
Tır, 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.