Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.

Vali Baruş, kaza sonucu otobüsün yol kaymasıyla istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarında İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi.

Elmalı’da Hortum, Dolu ve Sel Zarara Yol Açtı

Elmalı’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, yollar kapandı, tarım ürünleri zarar gördü.

TBMM’de ‘Ayı’ Tartışması

Mustafa Varank ve Ali Mahir Başarır arasında TBMM’de sert bir tartışma yaşandı.

Osmancık’ta Filistin İçin Yardım Kampanyası

Danişment köyünde toplanan buğdayın satışıyla elde edilen gelir, Filistin halkına bağışlandı.

Patnos’ta Cadde İsimleri Değişti

Patnos Belediyesi, ilçedeki bazı cadde ve sokakların isimlerini değiştirdi. Beylerbeyi Caddesi, merhum eski belediye başkanı Ali İhsan Hallaç’ın adıyla anılacak. Ayrıca, isimsiz bir caddeye merhum Salih Ataseven’in ismi verildi.

Bölgeden gelen görüntüler korkunç! Dürziler, öldürdükleri Arapları araba önünde gezdiriyor

Suriye’nin güneyindeki Süveyda kentinde Dürzi gruplarla Bedevi Arap aşiretleri arasındaki çatışmalar şiddetleniyor. Gece boyunca süren saldırıların ardından Hecri grubu kent merkezinden çekilirken, öğle saatlerinde karşı saldırıyla 4 kilometrelik ilerleme sağladı. Çatışmaların gölgesinde Dürzi militanların, öldürülen Arapların cesetlerini araç önünde teşhir ettiği görüntüler büyük infial yarattı.