İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Ortaokullu iki çocuğun iğrenç porno tuzağı: 11 kız çocuğunun ailesi şikayetçi oldu

Konya’da biri 5 diğeri ise 8. sınıfa giden iki erkek kardeş, e-okul sistemi üzerinden aldıkları kız öğrencilerin fotoğraflarını photoshop yardımıyla müstehcen fotoğrafları olan başka kadınların fotoğrafıyla değiştirdi. Bununla da yetinmeyen ortaokul öğrencisi iki kardeş yapay zekayla da oluşturdukları videoları porno sitelerinde paylaştı. Durumu öğrenen mağdur çocukların aileleri suç duyurusunda bulundu.

NATO Zirvesi’nde gündem savunma harcamaları ve Ukrayna

NATO üyesi 32 ülke, Lahey Zirvesi’nde bir araya gelecek. 24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Zirve’de, müttefiklerin savunma harcamaları ve Ukrayna başlıklarının ele alınması bekleniyor.

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Tekirdağ’da

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 11’inci adresi Tekirdağ oldu. Mitingde özellikle çiftçilerin sorunları ve talepleri gündem edilirken, muhalefet iktidara ve halka sesleniyor.

Gölde tekne faciası: 6 ölü 2 kayıp

Kaliforniya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Tahoe Gölü, cumartesi günü yaşanan feci bir tekne kazasıyla yasa büründü. Amerikan Sahil Güvenlik Teşkilatı’nın açıklamasına göre, 21 Haziran Cumartesi günü öğleden sonra meydana gelen olayda, 27 metrelik …

Başkan Demirçalı’dan belediyeden alacağı olan esnafa çağrı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, son dört yıla ait faturalı alacağı olan esnafın borcu yoktur yazısıyla birlikte belediyeye başvurması halinde alacaklarının derhal ödeneceğini duyurdu.