Kan donduran olay! Dövüp camdan attılar

Olay, Fatih Aksaray’da meydana geldi. Fas uyruklu İ.B. (25), kuzeni W.S ile Şubat ayında İstanbul’a geldi. W.S. kendilerine kalacak yer ayarlamaları için M.D. ve S.S. ile irtibata geçti.

M.D. ve S.S., İ. B. ile W.S.’yi Aksaray’da bir eve götürdü. İddiaya göre, M.D., S.S. ve W.S. Akrasay’daki evde uyuşturucu kullanmaya başladı.

UYUŞTURUCU KULLANMADI DİYE CAMDAN ATTILAR

Uyuşturucunun da etkisiyle 3 kişi uyuşturucu kullanmak istemeyen İ.B. ile tartıştı. ‘Arkadaşları’ tartışmanın büyümesiyle iddiaya göre İ.B.’yi camdan atıldı.

Yaklaşık 10 metreden düşen B., ağır yaralandı. İ.B. kurtarılamadı.

KUZENİ VE ARKADAŞLARI TUTUKLANDI

Ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Binadan çıkan şüphelileri tespit eden polis, İ.B.’nin kuzeni W.S ile M.D. ve S.S’yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarında İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi.

Elmalı’da Hortum, Dolu ve Sel Zarara Yol Açtı

Elmalı’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, yollar kapandı, tarım ürünleri zarar gördü.

TBMM’de ‘Ayı’ Tartışması

Mustafa Varank ve Ali Mahir Başarır arasında TBMM’de sert bir tartışma yaşandı.

Osmancık’ta Filistin İçin Yardım Kampanyası

Danişment köyünde toplanan buğdayın satışıyla elde edilen gelir, Filistin halkına bağışlandı.

Patnos’ta Cadde İsimleri Değişti

Patnos Belediyesi, ilçedeki bazı cadde ve sokakların isimlerini değiştirdi. Beylerbeyi Caddesi, merhum eski belediye başkanı Ali İhsan Hallaç’ın adıyla anılacak. Ayrıca, isimsiz bir caddeye merhum Salih Ataseven’in ismi verildi.

Bölgeden gelen görüntüler korkunç! Dürziler, öldürdükleri Arapları araba önünde gezdiriyor

Suriye’nin güneyindeki Süveyda kentinde Dürzi gruplarla Bedevi Arap aşiretleri arasındaki çatışmalar şiddetleniyor. Gece boyunca süren saldırıların ardından Hecri grubu kent merkezinden çekilirken, öğle saatlerinde karşı saldırıyla 4 kilometrelik ilerleme sağladı. Çatışmaların gölgesinde Dürzi militanların, öldürülen Arapların cesetlerini araç önünde teşhir ettiği görüntüler büyük infial yarattı.