Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, akşam saatlerinde gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve içerisinde bulunan 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine hemen sağlık ekipleri ve jandarma kaza yerine yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Neyse ki yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolcular, başka bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Related Posts

Trump’ın gözdağı işe mi yaradı… Putin’den Ukrayna’da yeni yol haritası

ABD Başkanı Trump’ın Rusya’ya yaklaşımı son dönemde olumsuz bir tona büründü. ABD’yi Ukrayna’da doğrudan Rusya karşıtı bir pozisyonda görmek istemeyen Moskova ise Washington’a Ukrayna barışı için somut “yol haritası” teklifini iletti.

Dağ yürüyüşü kötü sonlandı: 100 metreden yere çakıldı

İtalya’nın Trentino bölgesindeki Val di Fassa vadisinde trajik bir kaza meydana geldi. İtalyan haber ajansı ANSA ile devlet televizyonu RAI’nin bildirdiğine göre, yaklaşık 50 yaşında olan bir Çek vatandaşı, Cuma günü öğleden sonra arkadaşlarıyla …

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Binanın çatısına çıkıp çocukları yangından kurtardı: Hademeden madalyalık kurtarma operasyonu

Paris’te bir okul hademesi olan Fousseynou Samba Cissé, işten çıktıktan sonra karşılaştığı yangında altı kişiyi kurtararak kahraman ilan edildi. Altıncı kata tırmanarak alevler içindeki daireden çocukları alan Cissé, kalabalığın gözleri önünde gerçekleştirdiği bu cesur hareketle Fransız hükümetinin takdirini kazandı.

‘Trump, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planlıyor’

Trump’ın Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planladığı öne sürüldü.

Cumhuriyeti hedef alan Ahmet Hamdi Çamlı Cumhuriyet savcılarını göreve çağırdı!

AKP’li Çamlı, “iftira ile çamur ve tantana” ile hedef alındığını iddia etti. Durumun devlet ve milleti rahatsız ettiğini söyledi.