Kaynak atölyesinde panik anları

Yiğitler Köyünde Atık Yağ Varili Patladı!

Karlıova ilçesine bağlı Yiğitler köyünde bulunan bir kaynak atölyesinde yaşanan kaza, büyük bir faciayı önledi. Faruk Oğrak isimli işçi, atık yağ taşımada kullanılan boş varili spiral makinesi ile kesmeye çalışırken varil aniden patladı.

Olay sonucunda Oğrak, elinden hafif şekilde yaralandı. Şans eseri olay büyümeden kontrol altına alındı. Yetkililer, iş güvenliği önlemlerinin önemini bir kez daha vurguladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘ikinci dalga operasyon’ açıklaması: ‘Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!’

CHP lideri Özgür Özel, Başakşehir’deki Kanal İstanbul güzergahındaki miting öncesi Saraçhane’de kritik açıklamalarda bulunuyor.

Özgür Özel’den Sırrı Süreyya Önder’in tedavi gördüğü hastaneye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, geçirdiği kalp krizi sonrası 13 gündür yoğun bakımda tutulan DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etti. Özel, “Kendisinin sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz.” dedi.

Avrupa’da elektrik kesintisi: İspanya’da OHAL ilan edildi | “Dünyanın sonu mu geldi?”

İspanya ve Portekiz’in büyük bölümünde elektrik kesintileri nedeniyle ulusal acil durum ilan edildi. İspanya’da 30 bin polis görevlendirilirken, ülke genelinde OHAL ilan edildi.

Sezgin Tanrıkulu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Sağlığı yerinde, morali yerinde…’

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Tanrıkulu, “Aradan 40 gün geçmiş, ortalama bir gözlemciyi ikna edebilecek hiçbir delil ortaya konamadı şimdiye kadar ve yeni operasyonlarla hukuk dışı delil üretme çabaları var” dedi.

Kütahya’da 3,9 büyüklüğünde deprem

Kütahya’nın Simav ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir