Kayyum kararının ardından Hasan İmamoğlu ilk kez konuştu

SÖZCÜ TV’de Öncesi Sonrası Programına Konuk Olan Yazarımız Saygı Öztürk, İmamoğlu İnşaat Sahibinin Üzüntülerini Paylaştı

SÖZCÜ TV’de Öncesi Sonrası programına katılan yazarımız ve SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, TMSF’nin kayyum atadığı İmamoğlu İnşaat’ın sahibi olan Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ile görüştü.

Saygı Öztürk, Hasan İmamoğlu’nun kendisine şunları söylediğini anlattı:

“Çok üzgünüm. Ben bu şirketi 1968 yılında kurdum. O günlerden bu güne kadar hayatımı bu şirkete verdim. Trabzon’da kurmuştum. Devlet benim şirketime el koymaya kapatmaya karar vermiş.

“Bugün (dün) 7-8 kişi geldi. Bu olaylarla ilgili söyleyecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum üzüntüm var. Sıkıntılıyım. Vergilerim var. Param var ama vergilerimi yatıramıyorum. Çünkü hiçbir faaliyette bulunamıyorum.

“Malım var günlerdir satışını yapamıyorum. Şirketime gelenlere şunu söyledim. Şirketi kurtarmaya geldiyseniz başım üstüne, yıkmaya geldiyseniz de diyecek bir şeyim yok. Ben tarladan geldim, gerekirse yine tarlaya dönerim.”

Related Posts

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.

BBC’den Gazze belgeselini sansür

Match of the Day’in eski sunucusu Gary Lineker, Gaza: Doctors Under Attack adlı belgeselin BBC tarafından yayımlanmaması sonrası kurumun en üst düzey yöneticilerini hedef aldı. Londra’daki özel gösterimde konuşan Lineker, “Bu belgesel mutlaka …

Murat Ongun: Özel ile İmamoğlu arasındaki bağ neden saldırıya uğruyor biliyor musunuz?

İBB’ye yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Medya A.Ş. yöneticisi Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile ilgili çarpıcı bir açıklama yayımladı.

Yandaş medyanın manşeti AKP’li Kadir Topbaş ve Melih Gökçek’i hatırlattı

Tunç Soyer’in gözaltına alındığı operasyonun Cemil Tugay’ın şikayetiyle başladığını öne sürdüler ama önceki şikâyetler gündeme bile alınmamıştı.

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.

İyi Parti’den kanun teklifi: Alican Sınır Kapısı’nın ismi, “Talat Paşa Sınır Kapısı” olarak değiştirilsin!

“Talat Paşa, Türk Milletinin haklı davasını canı pahasına omuzlamış bir kahramandır”