Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ordu’nun Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen kaza büyük korkuya neden oldu. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halindeki “patpat” adı verilen tarım aracına çarptı.

Kazanın etkisiyle tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, cadde üzerindeki trafik akışı kısa bir süreliğine Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Related Posts

İş dünyasında Erdoğan’a en yakın isim koltuğunu kızına devrediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Ramsey markasının sahibi Gümen Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, koltuğunu kızı Yasemin Gür Solmaz’a bırakma kararı aldı.

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez’in Venedik düğünü sızdı: Düğünün maliyeti ne kadar?

Milyarder Jeff Bezos ve sevgilisi Lauren Sanchez’in Venedik’te düzenlenecek 20 milyon dolarlık düğününe dair detaylar, bir tur rehberinin dikkatsizliği sonucu ifşa oldu. Düğüne katılan isimler ve üç günlük organizasyonun maliyeti ortaya çıktı.

Ortaokullu iki çocuğun iğrenç porno tuzağı: 11 kız çocuğunun ailesi şikayetçi oldu

Konya’da biri 5 diğeri ise 8. sınıfa giden iki erkek kardeş, e-okul sistemi üzerinden aldıkları kız öğrencilerin fotoğraflarını photoshop yardımıyla müstehcen fotoğrafları olan başka kadınların fotoğrafıyla değiştirdi. Bununla da yetinmeyen ortaokul öğrencisi iki kardeş yapay zekayla da oluşturdukları videoları porno sitelerinde paylaştı. Durumu öğrenen mağdur çocukların aileleri suç duyurusunda bulundu.

NATO Zirvesi’nde gündem savunma harcamaları ve Ukrayna

NATO üyesi 32 ülke, Lahey Zirvesi’nde bir araya gelecek. 24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Zirve’de, müttefiklerin savunma harcamaları ve Ukrayna başlıklarının ele alınması bekleniyor.

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Tekirdağ’da

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 11’inci adresi Tekirdağ oldu. Mitingde özellikle çiftçilerin sorunları ve talepleri gündem edilirken, muhalefet iktidara ve halka sesleniyor.