Sakarya Nehri’nde ceset bulundu

Ferizli’de Nehirde Balık Tutarken Erkek Cesedi Bulundu

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde balık tutmaya giden bir kişinin ağlarına takılan erkek cesedi, AFAD ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Cesedin, evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Evliya Kayış’a ait olduğu belirlendi.

İHA’nın haberine göre, Ferizli ilçesi İstiklal Mahallesi Kavakdüzü mevkisinde balık tutmaya giden Bayram D.’nin ağlarına bir erkek cesedi takıldı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri, nehre bot indirerek cesedi sudan çıkardı.

24 yaşındaki Evliya Kayış’ın, dün gece saatlerinde evden ayrıldıktan sonra kayıp olduğunun tespit edildiği belirtildi. Kayış için babasının da kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Ceset, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Balıkçı Bayram D. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

(İHA)

Related Posts

Ortaokullu iki çocuğun iğrenç porno tuzağı: 11 kız çocuğunun ailesi şikayetçi oldu

Konya’da biri 5 diğeri ise 8. sınıfa giden iki erkek kardeş, e-okul sistemi üzerinden aldıkları kız öğrencilerin fotoğraflarını photoshop yardımıyla müstehcen fotoğrafları olan başka kadınların fotoğrafıyla değiştirdi. Bununla da yetinmeyen ortaokul öğrencisi iki kardeş yapay zekayla da oluşturdukları videoları porno sitelerinde paylaştı. Durumu öğrenen mağdur çocukların aileleri suç duyurusunda bulundu.

NATO Zirvesi’nde gündem savunma harcamaları ve Ukrayna

NATO üyesi 32 ülke, Lahey Zirvesi’nde bir araya gelecek. 24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Zirve’de, müttefiklerin savunma harcamaları ve Ukrayna başlıklarının ele alınması bekleniyor.

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Tekirdağ’da

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 11’inci adresi Tekirdağ oldu. Mitingde özellikle çiftçilerin sorunları ve talepleri gündem edilirken, muhalefet iktidara ve halka sesleniyor.

Gölde tekne faciası: 6 ölü 2 kayıp

Kaliforniya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Tahoe Gölü, cumartesi günü yaşanan feci bir tekne kazasıyla yasa büründü. Amerikan Sahil Güvenlik Teşkilatı’nın açıklamasına göre, 21 Haziran Cumartesi günü öğleden sonra meydana gelen olayda, 27 metrelik …

Başkan Demirçalı’dan belediyeden alacağı olan esnafa çağrı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, son dört yıla ait faturalı alacağı olan esnafın borcu yoktur yazısıyla birlikte belediyeye başvurması halinde alacaklarının derhal ödeneceğini duyurdu.