Şehit ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Şehit Uzman Çavuş Eren Öztürk’ün Ailesine Devlet Övünç Madalyasını Takdim Etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, şehit Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk’ün ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen Devlet Övünç Madalyasını takdim etti. Şehidin oğlu Muhammed Ensar Öztürk ve eşi Sevda Öztürk’e madalya ve şanlı bayrak veren Vali Aydoğdu, “Şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz başımızın tacı. Cumhurbaşkanımız adına size sunduğumuz bu madalya, devletimizin ve milletimizin size duyduğu derin sevgi, saygı ve minnettarlığın bir göstergesidir. Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere birer emanetisiniz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de hem devlet hem de millet olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi. – ERZİNCAN

Related Posts

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Binanın çatısına çıkıp çocukları yangından kurtardı: Hademeden madalyalık kurtarma operasyonu

Paris’te bir okul hademesi olan Fousseynou Samba Cissé, işten çıktıktan sonra karşılaştığı yangında altı kişiyi kurtararak kahraman ilan edildi. Altıncı kata tırmanarak alevler içindeki daireden çocukları alan Cissé, kalabalığın gözleri önünde gerçekleştirdiği bu cesur hareketle Fransız hükümetinin takdirini kazandı.

‘Trump, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planlıyor’

Trump’ın Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık askeri yardım tahsis etmeyi planladığı öne sürüldü.

Cumhuriyeti hedef alan Ahmet Hamdi Çamlı Cumhuriyet savcılarını göreve çağırdı!

AKP’li Çamlı, “iftira ile çamur ve tantana” ile hedef alındığını iddia etti. Durumun devlet ve milleti rahatsız ettiğini söyledi.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, yine Atatürk dönemini hedef aldı: ‘Seninki sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti’

“Kanlı 1923 darbesi” ifadesiyle tepki çeken eski AKP Milletvekili, “Yeliz” lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef alan paylaşımda bulundu. Sosyal medyada “Atatürk fotoğraflı” bir kullanıcıya yanıt veren Çamlı, “Seninki sadece Dersim’de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…” dedi.