Son Dakika… CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’da konuştu: Çarşamba günü için adres verdi!

Özgür Özel’e Yapılan Saldırıyla İlgili CHP’den Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni sonrası saldırıya uğradı. Saldırının ardından yaptığı açıklamada Özel, bu olayı siyaset kurumuna yapılmış bir saldırı olarak gördüğünü belirtti.

CHP, Özgür Özel’i Ankara’da Genel Merkez’de karşılamak için saat 21’e çağırdı.

ÖZEL’DEN YENİ AÇIKLAMA: GÜN SİNDİRME GÜNÜ DEĞİLDİR

Yaşanan gelişmelerin ardından CHP lideri Özgür Özel, Ankara’ya gitmeden önce İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulundu. Özel’in konuşmasından öne çıkan noktalar şunlar:

“Bu atmosferden rahatsız olan kişilerin azmettirdiği bir saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldık. Türkiye genelinde tüm partililerimiz, siyasetten saygın genel başkanlar olaya dair rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Gün husumet, kin ve kavga çıkarmanın değil, ancak herkes bilmelidir ki bugün CHP ve Genel Başkanını sindirme günü de değildir, ne bir yumrukla ne kurşunla ne de tankla, tüfekle.”

“Darp raporu almaya gitmedik, hastaneye uğramadık, planlarımıza devam ettik.”

“BEYAZIT’TA BULUŞACAĞIZ”

“Çarşamba günü akşam saat 20.30’da Ekrem İmamoğlu ile Beyazıt’ta olacağız. İstanbul Üniversitesi’nde, 35 yıl önce ilanla davet edilen, 31 yıl önce diplomayı veren ve daha sonra bu diploması bir başsavcılık talimatıyla iptal edilse de hala geçerli olan yerde bulunacağız.”

Detaylar yakında…

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan Sırrı Süreyya Önder mesajı: ‘Helalleşmek zor mu hayattayken?’

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM Partili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreninin ardından X hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Sular yükselince piknikçiler mahsur kaldı: 25 kişi kepçeyle kurtarıldı

Batman Çayı kenarında piknik yapan 25 kişi suların yükselmesiyle oluşan adacıklarda mahsur kaldı. Vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kepçe yardımıyla kurtarıldı.

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal Hollanda’da öldürüldü… ‘Türkiye’den bir milletvekili görüşecekti, biletini bile almıştı’

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal’ın Perşembe günü Hollanda’da infaz edilmesinin ardından, bir milletvekilinin Önal ile görüşmek için Amsterdam’a gideceği ancak ziyaret gerçekleşmeden önce suikastın gerçekleştiği ortaya çıktı.

Zafer Partisi’nden ‘o paylaşımlar’ sonrası açıklama: İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan ‘Ümit Özdağ’ iddiası

Zafer Partisi İstanbul Gençlik Kolları’nın yapmış olduğu ‘Sırrı’ ve ‘sarı torba’ imalı paylaşımları sosyal medyada tepki çekmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, paylaşımlar hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Parti tarafından peş peşe açıklamalar geldi.

Gaziantep’te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi

Gaziantep’te zabıta ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin bir iş yerinde yaptığı denetimlerde 1 ton 500 kilo bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken, etler imha edildi.

Devlet Bahçeli’den ‘yumruklu saldırı’ya bir garip kınama: Özgür Özel’in adını bile anmadı: ‘Bir siyasi kurumun yöneticisi…’

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli, AKM çıkışı yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e “adını anmadan” geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıyı kınayan Bahçeli, “Menfur ve melun saldırının tüm boyutlarıyla araştırılıp tetkik ve tahkik etaplarının ikmal edilerek şayet varsa ardındaki esrar perdesinin aralanması siyasi ve toplumsal huzur adına zorunluluktur” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir