Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 27 Ocak 2025

27 Ocak 2025: Son Dakika Deprem Bilgileri – AFAD ve Kandilli

AFAD Son Depremler Listesi


Lokasyon Saat / Tarih Enlem Boylam Derinlik Büyüklük
Ege Denizi – Datça (Muğla) 23:31:32 26-01-2025 35,57056 27,12333 28,24 2,4

Kandilli Son Depremler Listesi


Lokasyon Saat / Tarih Enlem Boylam Derinlik Büyüklük
Ege Denizi – Datça (Muğla) 23:31:32 26-01-2025 35,57056 27,12333 28,24 2,4

Related Posts

İş dünyasında Erdoğan’a en yakın isim koltuğunu kızına devrediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Ramsey markasının sahibi Gümen Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, koltuğunu kızı Yasemin Gür Solmaz’a bırakma kararı aldı.

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez’in Venedik düğünü sızdı: Düğünün maliyeti ne kadar?

Milyarder Jeff Bezos ve sevgilisi Lauren Sanchez’in Venedik’te düzenlenecek 20 milyon dolarlık düğününe dair detaylar, bir tur rehberinin dikkatsizliği sonucu ifşa oldu. Düğüne katılan isimler ve üç günlük organizasyonun maliyeti ortaya çıktı.

Ortaokullu iki çocuğun iğrenç porno tuzağı: 11 kız çocuğunun ailesi şikayetçi oldu

Konya’da biri 5 diğeri ise 8. sınıfa giden iki erkek kardeş, e-okul sistemi üzerinden aldıkları kız öğrencilerin fotoğraflarını photoshop yardımıyla müstehcen fotoğrafları olan başka kadınların fotoğrafıyla değiştirdi. Bununla da yetinmeyen ortaokul öğrencisi iki kardeş yapay zekayla da oluşturdukları videoları porno sitelerinde paylaştı. Durumu öğrenen mağdur çocukların aileleri suç duyurusunda bulundu.

NATO Zirvesi’nde gündem savunma harcamaları ve Ukrayna

NATO üyesi 32 ülke, Lahey Zirvesi’nde bir araya gelecek. 24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Zirve’de, müttefiklerin savunma harcamaları ve Ukrayna başlıklarının ele alınması bekleniyor.

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

İran’ın Katar’daki ABD üssüne saldırısına ilişkin ilk tepkiler: Egemenliğin ve uluslararası hukukun açık ihlâli!

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Tekirdağ’da

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 11’inci adresi Tekirdağ oldu. Mitingde özellikle çiftçilerin sorunları ve talepleri gündem edilirken, muhalefet iktidara ve halka sesleniyor.