Ters Şeritte Kaçan Alkollü Sürücü Yakalandı

Aksaray’da Alkollü Sürücü Ters Şeritte Kaçarken Yakalandı

Aksaray’da gerçekleşen bir olayda, polis ekipleri tarafından alkollü sürücü yakalandı. Sürücü, polis uygulamasını fark ederek kaçmaya çalıştı ancak kısa süre sonra yakalandı. Olayın tüm detayları kameralara yansıdı.

Olay, Aratol Mahallesi’nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, plakası 06 DKY 595 olan aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü, polis ikazını görünce ters şeritten kaçmaya başladı. Polis ekipleri, sürücünün peşine düştü ve kısa süre içinde yakaladı.

Alkolmetre testi sonucunda sürücünün 0.71 promil alkollü olduğu belirlendi. Ayrıca sürücünün aday sürücü olduğu tespit edildi ve ehliyeti daimi olarak iptal edildi.

Sürücü, ehliyetinin iptal edildiğini öğrendiğinde şaşkınlık yaşadı ve polislere ısrarla ehliyetini sordu. Alkollü araç kullanmaktan dolayı ceza alan sürücü, 9.268 TL ceza öderken aday sürücü ehliyeti de geri alamadı. Araç ise sürücünün yakınına teslim edildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Kanserle mücadelede gizli güç!

Kemoterapi sonrası zihin bulanıklığı, kalp çarpıntısı ya da sinir ucu hasarları yaşayan milyonlarca hasta için umut verici bir gelişme var: Egzersiz. Bilim insanları bu basit alışkanlığın tedavi sürecini nasıl değiştirdiğini açıkladı.

Halsizlik, unutkanlık, yorgunluk… Sebebi sandığınızdan farklı olabilir!

Sürekli yorgun, dalgın ve unutkan mı hissediyorsunuz? Nedeni düşündüğünüzden daha basit olabilir! Uzmanlar demir eksikliğinin sadece kansızlık değil, birçok başka rahatsızlığı da tetiklediğini söylüyor. Peki doğal yolla nasıl önlenir?

Bel ağrısı çekenlere ’40 dakika’ uyarısı

Saatlerce masa başında çalışıyor, belinizdeki sızıya “alışıyorum” diyorsanız dikkat! Prof. Dr. Mehmet Aydoğan’a göre 40 dakikadan uzun süre oturmak omurganıza düşündüğünüzden çok daha fazla zarar veriyor olabilir. İşte belinizi korumanın yolları…

Bu hastalığın kadınlarda görülme oranı şaşırtıyor

İdrar kaçırma, özellikle orta yaş ve üzerindeki kadınlarda sık görülen ancak tedavi edilebilir bir sağlık sorunu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ülkü Mete Ural, idrar kaçırmanın nedenlerini ve etkili tedavi yöntemlerini anlattı.

Türk Toraks Derneği’nin 28. Yıllık Kongresi

Türk Toraks Derneği’nin 28. Yıllık Kongresi’nde ‘Çevresel Kirlilik’ , ‘Göçler’ , ‘Küresel Isınma’ masaya yatırılacak

Bağcılar Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Açıldı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul’da, Bağcılar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir