Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Meydana Gelen Kaza Sonucunda Üst Geçide Çarpan Araçtan 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta, Ankara Caddesi üzerinde ilerleyen 19 EK 825 plakalı araç, sürücünün kontrolünü yitirmesi sonucu Şehit Mehmet Turan Üst Geçidi’nin ayağına çarptı. Bu kaza sonucunda sürücü O.İ. ve araçta bulunan diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla harekete geçerek kaza yerine ulaştı ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik tedbirlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza detaylı bir şekilde incelenmekte olup, nedenleri üzerinde titizlikle durulmakta ve soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan serbest bırakıldı

‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Timur Soykan yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

-11 derecede 2 milyon liralık kayısı ağaçlarını bu yöntemle kurtardı

Tekirdağ’da çiftçilik yapan Ali Maden, sıcaklıkların -11 dereceye düştüğü 11-12 Nisan gecelerinde parafin mum yakarak 2 milyon lira tutarındaki kayısı mahsulünü kurtardı.

Falezlerden düşen genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden düşen yabancı turist hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Çanakalle’de orman alanında yangın

Çanakkale’de bozuk orman alanında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Adana Zeydan Karalar’a sahip çıktı

Geniş katılımlı basın açıklamasında Zeydan Karalar’ın gözaltına alınırken çektiği video dinletildi. Daha sonra İl Başkanı Anıl Tanburoğlu toplanan kalabalığa hitap etti.

AKP’li Mücahit Birinci’den Özgür Özel’in sözlerine: ‘Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Bana milleti sokağa davet ettirme” diye seslenmesi üzerine AKP’li Mücahit Birinci “Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor” dedi.